B20 - NEW!  
Esittely
Esitellessämme BIGABin seuraavan sukupolven olemme sekä ylpeitä että nöyriä fantastisesta historiastamme, jonka aikana olemme toimittaneet yli 8 000 vaihtolavajärjestelmää markkinoille maailmanlaajuisesti. Hienostuneet toiminnot, nerokkaat ratkaisut ja käyttäjäystävälliset yksityiskohdat edustavat vaihtolavajärjestelmien tulevaisuutta.

BIGAB B20 on lavanostin niille, joilla on raskaita kuljetustarpeita. Sitä käytetään monilla aloilla sorakuljetuksista sadonkorjuuseen. B20 on vankka ja kestävä lavanostin, joka on rakennettu käytettäväksi. Tätä mallia voidaan käyttää konttien kuljetukseen.
Modulaarisen ja joustavan rakenteensa ansiosta perävaunu voidaan mukauttaa nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Erilaisia lisävarusteita on helppo asentaa jälkikäteen, mikä tekee osien vaihdosta yksinkertaisempaa ja edullisempaa perävaunun koko elinkaaren aikana.

Perävaunu on jo vakiona varustettu hydraulisella konttilukolla sekä uudella ja tehokkaammalla automaattisella kippi-/koukkulukolla. Sähköinen säätöventtiili on osa vakiovarustusta.
    
BIGAB B20 on 15 prosenttia nopeampi. Tämä on saavutettu uudella geometrialla, jonka ansiosta suorituskyky säilyy ennallaan ja öljynkulutus on pienempi.

BIGAB B20 käsittelee 5,0-6,5 metrin pituisia kontteja, ja sen kallistuskulma on jopa 55-58 astetta riippuen siitä, onko lavanostin varustettu hydraulisesti tuetulla vetoaisalla vai ei.


BIGAB B20 -mallia varten on kehitetty täysin uusi lisävarustemallisto:

vakiovaruste
Uusi telilukko: BIGAB B20 on varustettu edelleen kehitetyllä telilukolla, joka aktivoituu taka-akselin yläpuolella ja lukitsee lavanostimen liikkeet noston aikana. Yhdessä traktorin ylälenkkiin kiinnitetyn vakiovarusteisen painonsiirtosylinterin kanssa telilukko auttaa estämään traktorin nousemisen noston aikana. Tämän ansiosta saamme erittäin turvallisen siirtoliikkeen koko prosessin ajan.

vakiovaruste
Uusi lukko kärjen ja koukun välissä: Uusi kärki/koukkulukitus aktivoidaan siirtämällä torni takimmaiseen asentoonsa. Rakenteesta on tullut aiempaa vahvempi, ja siinä on myös hydraulinen toiminto, jonka avulla tornin teleskooppi aktivoi lukon.

Lisävaruste
Hydraulinen vetoaisa: Mainitsimme jo aktiivisen vetoaisan, mutta sen lisäksi, että se kasvattaa kallistuskulmaa 3 astetta, se tarjoaa myös täysin erilaista mukavuutta perävaunua ajettaessa. Kippaus ja lavan vaihto tapahtuu nyt täysin mekaanisesti. Kun koukkutorni asetetaan taka-asentoon, lukitus kytkeytyy ja voit aloittaa lavanvaihdon. Mahdollistaa hydraulisten toimintojen vähentämisen kippausta/lavanvaihtoa varten.
Elokuva
Tekniset tiedot
Telityyppi:
Mek. keinuteli
Pyörät
560/60R - 22,5
Vaadittu traktorihydrauliikka: ¤1 jarruliitäntä, 3 kaksitoimista
Elstyrd manöverventil. 1 tryck + Fri retur. + 1 Dv uttag
Öljymäärä: Käytett. oleva minimimäärä, täytetty järjestelmä (L)
Alustan paino: Vakiovarustus (kg)
4 520
Alustan pituus: (mm)
Leveys pyörien kohdalla (mm)
Kokonaispaino (Kg)
Maks.vaihtokuorma ml. lava: (Kg)
20 500
Sopiva lavan pituus (mm)
5 000–6 500
Maks.kuorma lavanvaihdossa (Kg)
Vetosilmukan paine: Riippuen kontin sijoituksesta (Kg)
Maks.kippauskapasiteetti (Kg)
20 500
Maks. työpaine (MPa)
Huom! Mitat voivat vaihdella kokoonpanosta riippuen.
Mitat
B20 - NEW!
Galleria
Write text here...
Esite
Käyttöohje
 
Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Kysymys:
YHTEYSTIEDOT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
HUOLTO
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistamistarkoituksessa.