Nyhet

Ny säljrepresentant för BIGAB, FARMA och FARMA-N.

Jag heter Stefan Blom och är ny säljrepresentant för BIGAB, FARMA och FARMA-N. Det kommer bli spännande att tillsammans med Anders, hjälpa och stötta våra återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark i deras arbete att sälja våra produkter. Mitt ansvar blir att först och främst ta hand om södra Sverige och även Danmark, men också assistera i resten av Sverige. Just nu är det många visningar och aktiviteter där vi deltar. För mig är det ett mycket bra tillfälle att få lära känna våra produkter och att få träffa våra återförsäljare och kunder. Jag har redan haft flera intressanta diskussioner med både säljare och ägare av våra produkter.
 
Innan har jag jobbat som  Produktchef i maskinbranchen och har lång erfarenhet av vagnar, redskap och traktorer, senast med ansvar för skog och entreprenad. Hoppas verkligen att jag ska ha nytta av min erfarenhet och det skall bli spännande att få bli en del av försäljningen av våra produkter tillsammans med våra fantastiska återförsäljare. Jag utgår från mitt hem i Kävlinge och det ger mig möjlighet att vara nära både återförsäljare och kunder. Jag är övertygad om att relationer, kunskap och tillit betyder mycket och det kommer märkas i mitt arbete. 
 
Med två barn som är aktiva i idrott, spenderar jag en hel del tid i sporthallen, kvällar och helger men det är bara ett nöje och ren avkoppling. På grund av jobbets karaktär, många timmar på vägen, så blir stor del av fritiden lagd på familjen och deras aktiviteter. Och som husägare, finns det alltid något som behöver göras.
 
Jag kan nås på telefon 070 200 59 13 eller e-post stefan.blom@forsmw.com. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med våra intressanta produkter BIGAB, FARMA och FARMA-N, men framför allt att få ha kontakt med våra återförsäljare och alla kunder.

KONTAKT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
STØTTE
Kontaktopplysninger:
Sentralbord: +46(0)11165770
Faks: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2019 | Cookies