B20 - NEW!  
Presentasjon

BIGAB krokløfttilhengere har i mer enn 40 år totalt dominert salget på det skandinaviske markedet. Når vi nå introduserer Neste generasjons BIGAB gjør vi det med videreutviklede funksjoner, smarte løsninger og brukervennlige detaljer.

BIGAB B20 er krokløfttilhengeren for deg som arbeider med tunge transporter. En robust og slitesterk henger som tåler å brukes. Gjennom sin fleksible utforming kan tilhengeren skreddersys etter dine behov, som en enklere felttilhenger med mekanisk pendelboggi - alternativt med diverse fjæringsalternativer for deg som kjører mye på vei. Allerede i standardutførelse er tilhengeren velutstyrt med både hydraulisk containerlås og automatisk tipp-/vekslingslås. Elektrisk betjeningsventil inngår i standardutrustningen.

BIGAB B20 er 15% raskere i tipp-/vekslingssyklusen. Dette har vi oppnå med en ny geometri som gir samme prestasjoner med lavere oljemengde.


BIGAB B20 håndterer flak i lengdene 5,0-6,5 meter og har opp til 55–58 graders tippvinkel, avhengig av om man utstyrer tilhengeren med fjærende drag eller ikke.Til BIGAB B20 har vi en helt ny liste med tilbehør, nyutviklede for den nye serien:

 

Nytt fjærende drag:  BIGAB B20 kan utstyres med et fjærende drag. Et drag som effektivt tar opp og reduserer støt og rykk fra tilhengeren og gir kjøretøy og henger en myk gange. Ved tipping vil draget også hjelpe til med å løfte opp tilhengeren ytterligere, og bidrar dermed med 3 grader ekstra tippvinkel.

Ny boggiblokkering: BIGAB B20 er utstyrt med en videreutviklet boggiblokkering som aktiveres over det bakre hjulparet og låser tilhengerens bevegelser ved veksling. Sammen med den standardmonterte vektoverføringssylinderen som festes i traktorens toppstangfeste, bidrar boggiblokkeringen til å forhindre at traktoren løfter seg ved veksling. Med dette får vi en mye sikrere vekslingsmanøver gjennom hele prosessen.

Ny lås mellom tipp og veksling: Den nye tipp-/vekslingslåsen aktiveres ved at tårnet føres til sin bakerste posisjon. Konstruksjonen har blitt kraftigere enn før, og eliminerer også én hydraulikkfunksjon ved at tårnets teleskop aktiverer låsen.

Filmer
Tekniske data
Boggi-modell:
Mekanisk pendelboggi
Standard hjuldimensjon
560/60R - 22,5
Krav til traktorhydraulikk: ¤1 brake outlet, 3 dobbeltvirkende uttak
Elstyrd manöverventil. 1 tryck + Fri retur. + 1 Dv uttag
Oljenivå. Minimum tilgjengelig oljenivå, med fullt system (L)
Vekt chassis: Standardutstyr (kg)
4 520
Chassis lengde (inkl. drag) (mm) med standard drag
Bredde utvendig over hjul (mm) med standard utstyr*
Totalvekt (Kg)
Avhengig av land
Maks. lakstveksling inkl. containerflak (Kg)
20 500
Flaklengde (mm)
5 000–6 500
Maks. last ved flakveksling (Kg)
Vekt på hengerkrok: Avhenger av plassering av container (Kg)
Maks. tippekapasitet (Kg)
20 500
Maks. arbeidstrykk (MPa)
*Merk! Dimensjoner kan endres avhengig av spesifikk konfigurasjon
Mål
B20 - NEW!
Galleri
Write text here...
Brosjyre
Håndbok
Er du interessert?
Navn:
Tlf:
E-post:
Spørsmål:
KONTAKT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
STØTTE
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi forbeholder oss retten til å endre spesifikasjoner uten forvarsel. Alle bilder er kun for illustrasjonsformål.