Om selskapet

Fors MW fokuserer på utvikling og salg innen tre forretningsområder: jordbruk, bygg og anlegg, og skogbruk. Utfordringene som kundene og forhandlerne våre har, er det som opptar oss daglig i Fors MW.
Jordbruk
Fors MW fokuserer på jordbrukssektoren gjennom BIGAB-krokhengersystemet. BIGAB er en viktig og naturlig del av det daglige jordbruksarbeidet. BIGAB brukes til alt fra innhøsting og dyrehåndtering til transport med varierende behov. BIGAB er nødt til å levere hver eneste dag hele året. Det betyr produkter av en kvalitet som varemerket kan stå inne for. Et fungerende ettermarked er en forutsetning. BIGAB på jordbruksområdet består hovedsakelig av de større BIGAB-modellene.
1
Bygg og anlegg
BIGAB har vært en vesentlig del av dagliglivet for skandinaviske byggefirmaer i mer enn tretti år. Modellene er bygd for å håndtere ulike oppgaver i ulike situasjoner, time etter time, ofte med frakt av tung last.
1
BIGAB KROKHENGERSYSTEM
BIGAB krokhengersystem brukes i byggesektoren til alt fra å flytte gravemaskiner, transportere grus og utgravd masse til strøing av vei om vinteren. Kombinert med en BIGAB Z-kran takler utstyret oppgaven nesten uansett oppdrag. BIGAB er for kundene våre en henger for enhver anledning. Det er en henger som er bygd for å takle mange arbeidstimer. BIGAB-modeller til bygg og anlegg krever rask ettermarkedsservice, med rask levering av reservedeler.
BIGAB TIPPTILHENGERE
I 2014 tok BIGAB det første skrittet på veien inn på markedet for bygg og anlegg som et varemerke med BIGAB BT-8 -modellen. BIGAB BT- 8 er en profesjonell henger til bygg og anlegg som er bygd med tanke på de omfattende kravene i bygg- og anleggsbransjen. Den flyttbare boggien gjør den unik på markedet. En moderne henger bygd med de aller beste funksjonene.
SKOGBRUK
FARMA-tømmerhengere, -kraner og -tilbehør er i tillegg til NIAB-traktorprosessorer de delene av MWs produktutvalg som er til skogbruk. Opp gjennom hele historien har Fors MW valgt å fokusere på skogbruksprodukter i liten og middels stor skala. Ved å investere i FARMA Generation 2-programmet har Fors MW nå tatt skrittet mer mot proffsegmentet. Dette betyr at kundene våre nå er både små skogeiere og store entreprenører innen skogbruk. Dette krever en fleksibel serviceorganisasjon.
1
KONTAKT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
STØTTE
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi forbeholder oss retten til å endre spesifikasjoner uten forvarsel. Alle bilder er kun for illustrasjonsformål.