Ettermarked og service

TRENGER DU Å BESTILLE RESERVEDELER?
I vårt reservedelslager har vi alle de vanligste reservedelene tilgjengelige på lager for din FARMA, FARMA-N, NIAB eller BIGAB. Alle reservedeler bestilles og selges gjennom forhandleren din:
1) Finn reservedelsnummeret og navnet på delen du er ute etter, i reservedelskatalogen som fulgte med produktet ved levering.
2) Bestill reservedelen via forhandleren din.
3) Vi leverer reservedelen til forhandleren din så fort som
TRENGER DU TEKNISK STØTTE?
Les alltid først den vedlagte instruksjonsboken og se den informasjonen du fikk med fra forhandleren din. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet i instruksjonsboken, ta kontakt med din lokale forhandler. I fanene til venstre på denne siden finner du:
- Sjekkliste for maskinkontroll
- Instruksjonsvideo for første gangs bruk av maskinen

Hvis instruksjonsbok mangler, kan du klikke på din modell på hjemmesiden og laste ned instruksjonsboken, alternativt kontakte FARMA/BIGAB på info@forsmw.com
HAR DU EN REKLAMASJON
Hvis utstyret ditt ikke fungerer som forventet, skal du i første omgang kontakte forhandleren din. Alle reklamasjoner håndteres gjennom forhandleren. Vi i FARMA/BIGAB vil prøve å finne en løsning hvis det er mulig. Nøyaktig, tydelig og fullstendig informasjon gjør det enklere for oss å forsøke å svare deg og løse reklamasjonen raskt. Husk alltid på å dokumentere problemstillingen med bilder når det er mulig.
KONTAKT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
STØTTE
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi forbeholder oss retten til å endre spesifikasjoner uten forvarsel. Alle bilder er kun for illustrasjonsformål.