Om selskapet

Kunder og forhandlere
Fors MW skaper verdi ved å oppfylle våre kunders behov i nyskapningens ånd. Fors MWs kunder opererer i over 50 land. De holder til i alle verdens hjørner. De jobber både i små og store bedrifter og opererer under ulike forhold. Vi skaper verdi ved å forstå våre kunders daglige behov, tilstedeværelse på markedet og ved å ha en effektiv produksjon. Fors MW søker alltid å ligge i forkant, og på den måten kan vi tilby den beste kombinasjonen av produktutvikling, kvalitet og pris.
Fors MW har 250 forhandlere verden over.
Strategi og produktutvikling
Fors MWs forretningsstrategi er basert på kundenes behov. Designteamet vårt jobber hele tiden sammen med markedet for å skape et bredt og variert utvalg av produkter. Fors MW skaper vekst ved at vi kjenner og forstår markedet vi jobber med. Vi tar hele tiden markedsandeler på både eksisterende og nye markeder ved hele tiden å ligge i forkant når det gjelder produktutvikling.
Hvert år utfører designteamet vårt mer enn 150 oppdateringer av eksisterende produkter for å bedre brukervennligheten og -kvaliteten. 854 uavhengige leverandører fra hele verden hjelper oss i arbeidet.
Produksjon
Fors MWs forretningskonsept går ut på at det er bedre å tjene mindre per solgte produkt og selge i store volumer, enn omvendt. For å kunne holde tritt med forretningskonseptet samtidig som vi klarer å øke omsetningen og fortjenesten er det viktig at vi beholder fokus på den beste prisen innen alle områder. Dette innebærer kontinuerlig forbedring innad i gruppen. En produksjon som alltid er under nøye granskning.
Fors MW bruker 1 400 234 kg stål årlig i produksjonsprosessene våre i Saue i Estland. Hvert år føres 172 177 meter med slanger gjennom produktene våre for at hydraulikken skal kunne strømme. Hvert år har Fors MW 119 konteinere (10 hver måned) på havet med deler og varer fra utlandet på vei til produksjonsanlegget vårt i Estland.
Nettsted og sosiale medier
Fors MW anses som en av pionerene i bransjen når det gjelder bruken av sosiale medier i kontakten med kunder og forhandlere. Gruppens blogg med tittelen "A company's journey" gir en unik innsikt i livet til et selskap innen fabrikkindustrien. I tillegg til sosiale medier lanserte selskapet i 2016 et nettsted på åtte språk. Dette nettstedet lanseres nå i ny versjon. Det er – og kommer alltid til å være – det viktigste markedsføringsverktøyet vårt.
I løpet av 2017 hadde www.forsmw.com 200 000 besøkende fra land i hele verden. Bloggen www.forsmw.blogspot.com har 4000 lesere hver måned. Dette gjør den til en av de mest leste bloggene i bransjen vår.
Fors MW-gruppen
AS FORS MW
AS FORS MW er morselskapet i gruppen med hovedkontor i Saue i Estland siden 1992. Der er det et fullskala produksjonsanlegg med produksjon, produktmontasje og selskapets administrasjon. Hovedkontoret har 125 ansatte, hvorav 20 innen administrasjon.
AS FORS MW, SAUE, Estland
FMW Farma Norden AB
FARMA Norden AB ble stiftet i Sverige som et datterselskap av AS FORS MW i 1994. Datterselskapet har base med et eget anlegg i Norrköping. Farma Norden håndterer ettermarkedssalg og teknisk kundestøtte for alle gruppens operasjoner i verden.
Farma Norden AB, Norrköping, Sverige
KONTAKT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
STØTTE
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi forbeholder oss retten til å endre spesifikasjoner uten forvarsel. Alle bilder er kun for illustrasjonsformål.